A Ballet Bar című produkció különböző stílusok (a tangótól az elektronikus zenéig), izgalmas egyvelegét nyújtja a franciaországi Pyramid Társulat hat táncosának előadásában. A darab a szereplők és a zene viszonyát ábrázolja, a cselekmény pedig egy bár környékén zajlik, egy New York-i dzsesszklubban. Az élettel teli, humorral és energiával fűszerezett show már az első percben elvarázsolja nézőit.

Az előadás időtartama 55 perc


A FESZTIVÁL LEÍRÁSA

A STEPS Nemzetközi Kortárs Táncfesztiválra a május 20 – június 21. közötti időszakban kerül sor, és ez az esemény joggal tarthat számot a zenét és táncot kedvelő kolozsváriak érdeklődésére. Ez utóbbiak felfedezhetnek egy új, komplex, állandó átalakulásban levő művészi világot, amelyben a szenvedély, az energia, a ritmus és a technika szervesen összefonódik a kreativitással azért, hogy távlatot adjon mindennapi életünk szépségeinek felismeréséhez. A közönség tanuja lehet számos formabontó és magával ragadó kulturális reprezentációnak, részint helyi művészek produkcióit követve, részint Kolozsvárott premiernek számító világszínvonalú előadások befogadójaként. Mindezek varázslatos keverékei olyan hang-, látvány- és mozgásélményeknek, amelyeket igen gondosan megválogattak a kortárs táncművészet arculatait illusztrálandó.
A Fesztivál egyébként olyan alkotói szintér táncosok, koreográfusok és rendezők számára, amely megkönnyíti a kortárs törekvések feltérképezését, ugyanakkor teret biztosít az eszmei és emocionális anyagcserére művész és közönsége között.
A színi és táncbemutatók mellett szeminárium, workshop és sok egyéb tematikus esemény teszi teljessé a képét ennek a rendhagyó rendezvénysorozatnak.
Pyramid Társulat (Franciaország)
Koreográfia hat hip-hop táncosra

Koreográfus: Cie Pyramid
A koreográfus munkatársa: Emilie Bel Baraka
Táncosok: Mustapha Ridaoui, Michael Auduberteau, Fouad Kouchy, Rody Torres, Tony Baron, Oussama Traore

2015. Június 11 19:00 óra


VIDEÓGALÉRIA


Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE