2015-02-18

A cirkuszhercegnő és Mister X hódít az opera porondjánAz évadban először tekinthetik meg a nézők A cirkuszhercegnőt a Kolozsvári Magyar Operában február 21-én, szombaton 17 órától. Kálmán Imre háromfelvonásos operettjére érvényesíthető a nyugdíjas bérlet.
Titkok és kettősség jellemzi a cirkusz világát: a porondon csillogó jelmezben pompázó akrobata a mindennapokban szakadt ruháját férceli, a teli szájjal hahotázó bohóc igazából gondterhelt és szomorú, a közönséget meghódító műlovas (Mister X) pedig valójában szerelmét gyászoló katonatiszt. Aki ragaszkodik hozzá, hogy a színfalak mögé férkőzzön, vagy esetleg azt hiszi magáról, hogy becsaphatja az álcázás mestereit, könnyen pórul járhat. De az őszinte érzelmek végül még a cirkuszban is győzedelmeskednek.
Az előadásban szerepel Balázs Borbála, Szabó Levente, Ádám János, Pataki Enikő, Madarász Lóránt, Szabó József, Veress László, Mányoki László, Sipos László, Kovács Ferenc, Rigmányi István, Jakab Zoltán, Székely Zsejke, Szeibert István, Rétyi Zsombor, Kolcsár Katalin, Plesa Róbert, Varga Attila és Gergely Elek.
Továbbá fellép Szacsvai Zsigmond, Kálmán Róbert Attila, Petres István, Oprean Simina, Bogoi Viorica, Boneu Mihai, Mányoki Mária, Berciu Samu, Popovici Zsófia, Balló Zsuzsa, Ştefan-Ştefănescu Vasile, Székely Dániel, Szacsvai Zsigmond, Székely Dániel, Popovici Zsófia, Szakács Ágnes, Egyed Appolónia, Salamon Ildikó.
Az operettet rendezője és jelmeztervezője Szabó Emese, vezényel Kulcsár Szabolcs. A díszleteket Bartha József tervezte.
Részletek: www.magyaropera.ro
A jegypénztár telefonszáma: 0264 593 468, nyitva naponta: 10.00–13.00 / 16.30–18.30.

Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE