2015-06-08

ELEKTRONIKUS ZENE ÉS TANGÓ A BALLET BAR-BANCsütörtökön, június 11-én este 7 órától a franciaországi Pyramid Társulat előadására hívja az érdeklődőket a Kolozsvári Magyar Opera.

A Cie Pyramid koreográfus által színpadra állított Ballet Bar című produkció különböző stílusok (a tangótól az elektronikus zenéig), izgalmas egyvelegét nyújtja a franciaországi Pyramid Társulat hat táncosának előadásában. A darab a szereplők és a zene viszonyát ábrázolja, a cselekmény pedig egy bár környékén zajlik, egy New York-i dzsesszklubban. Az élettel teli, humorral és energiával fűszerezett show már az első percben elvarázsolja nézőit.

Az előadásra a STEPS-Nemzetközi Kortárs Táncfesztivál keretében kerül sor. A Fesztivál joggal tarthat számot a zenét és táncot kedvelő kolozsváriak érdeklődésére. Ez utóbbiak felfedezhetnek egy új, komplex, állandó átalakulásban levő művészi világot, amelyben a szenvedély, az energia, a ritmus és a technika szervesen összefonódik a kreativitással azért, hogy távlatot adjon mindennapi életünk szépségeinek felismeréséhez. A közönség tanuja lehet számos formabontó és magával ragadó kulturális reprezentációnak, részint helyi művészek produkcióit követve, részint Kolozsvárott premiernek számító világszínvonalú előadások befogadójaként.Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE