2017-10-26

Mágnás Miska újra az OperábanAz operettrajongóknak kedvez a Magyar Opera! Október 29-én Szirmai Albert Mágnás Miska című darabját tűzte műsorára az intézmény. A slágerekkel teli, különleges történetet 18 órai kezdettel tekintheti meg a közönség.

Az operettirodalom egyik közismert gyöngyszemét színpadra állítani minden rendező számára komoly kihívást jelent, főleg annak tudatában, hogy a Mágnás Miskát hosszú évtizedeken keresztül nagy sikerrel játszották Kolozsváron. A zenét és a cselekményt egyaránt a könnyedség, játékosság jellemzi, ezt pedig méginkább kiemeli Béres László finom humorú rendezése. ,,Tartózkodtunk a direkt aktualizálástól, sőt, korban is visszahelyeztük a történetet a huszadik század elejére – ám éppen ennek köszönhetően válik kortalanná, örökérvényűvé az előadás” – vallja a rendező. A vasárnapi előadást Kulcsár Szabolcs dirigálja.

Az előadásra jegyek vásárolhatók az opera jegypénztárában (hétfőn, szerdán és pénteken 10-16 óra között, kedden és csütörtökön 13-19 óra között, illetve az előadások előtt két órával, tel.: 0754-050150, 0371-395790).Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE