2016-05-17

Pleine lune - kortárs táncelőadás az OperábanA STEPS-Nemzetközi Kortárs Táncfesztivál keretében 2016. május 23-án, hétfőn 20 órai kezdettel a világhírű koreográfus, Gigi Căciuleanu Pleine lune című előadását tekinthetik meg az érdeklődők a Kolozsvári Magyar Operában. A produkció a francia Karma Dance Projekt Társulat közreműködésével jött létre.

Önmagában minden Gigi Căciuleanu neve által jegyzett előadás különleges esemény, amely lehetőséget teremt egy egyedülállóan művészi látomás megvalósulására.

A Pleine lune című előadásban Căciuleanu táncosai Mozart és a francia Erwann Kermorvant zenéjére bűvölik el a nézőket, ahol a drámai súlypontok Hitchcock képi világát idézik.

Jegyek a biletmaster.ro oldalon, vagy a Magyar Opera jegypénztárában kaphatók hétfőtől péntekig, 13.00 és 19.00 óra között.

A STEPS előadásai az Európai kapcsolatok a filmen és zenén keresztül címet viselő projekt keretében valósultak meg, amelyet a Norvég Alap, Izland, Lichtenstein, valamint Románia Kormánya támogatott.Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE