2015-12-27

Színes kabaréjelenetek, új fellépők, bűvésztrükkök az idei Letshowban,,Új kabaréjelenetekkel, új fellépőkkel, bűvésztrükkökkel és rengeteg újdonsággal várjuk idén is nézőinket a szilveszteri kabaré ezúttal is rendkívül szórakoztató előadására. Amikor Kulcsár Szabolcs karmester úrral összeültünk, hogy kidolgozzuk a szilveszteri műsort, tudtuk, hogy olyan műfajjal állunk szemben, melynek jól meghatározott keretei vannak és nagyon könnyű melléfogni. Olyan igényes újévi kabaré létrehozására törekedtünk, amely minden kolozsvári és erdélyi néző számára kiváló, minőségi szórákozást nyújt. Azonban nemcsak az igényességre figyeltünk oda, hanem arra is, hogy az előadás színes legyen. Olyan darabokat és számokat válogattunk össze, melyek az elmúlt évek szilveszteri repertoárjában nem jelentek meg. A koreográfiák látványban és dinamizmusban is újszerűek (Koreográfus: Jakab Melinda, Rusu P. Gabriela)” – mondta el Béres László rendező az előadásról.

A tavalyi Letshow! a szakmai zsűri tetszését is elnyerte, a produkciót idén a legjobb musical-előadás díjával jutalmazták.

A december 30.-ai előadásra elfogytak a jegyek, a nagy érdeklődésre való tekintettel újra műsorra tűzi az Opera január 3-án és 17-én.Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE