2017-03-30

Újra színpadon a nagysikerű CigányszerelemA nagy érdeklődésre való tekintettel újra műsorra tűzte április 2-án 18 órától Lehár Ferenc Cigányszerelem című operettjét a Kolozsvári Magyar Opera.

A produkció művészi üzenetét illetően Bori Tamás, az előadás kolozsvári rendezője hangsúlyozta: ,,Nekem nem a különbözőségeinket kell keresnem, és az abból fakadó súrlódásokat feltupíroznom, hanem a különbözőségek sokszínűségének kell tudnom vagy megtanulnom örülni, és a hasonlóságokat ebben hidakként megtalálnom”.
Az előadást Kulcsár Szabolcs dirigálja.

Az előadásban Balázs Borbála, Fülöp Márton, Hary Judit, Szabó Levente, Chiuariu Lívia, Madarász Lóránt, Mányoki Mária, Ádám János, Pataki Enikő, Szilágyi János, Veress László, Mányoki László, Venczel Péter, Kovács Ferenc, Varga Attila és Szép Bálint látható. Közreműködik a Kolozsvári Magyar Opera énekkara, balettkara és zenekara.

Az előadás létrehozásában a rendező alkotótársai Daróczi Sándor díszlettervező, Velich Rita jelmeztervező, Zsuráfszky Zoltán, Németh Zsuzsanna, Lendvai Zsolt, Rusu P. Gabriela koreográfusok és Szabó Jenő rendezőasszisztens voltak.

Az előadásra jegyek vásárolhatók az Opera jegypénztárában (hétköznapokon 13-19 óra között, tel.: 0754-050150, 0371-395790).


Várjuk Önöket!Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE