2017-03-30

Újra színpadon a nagysikerû Cigányszerelem



A nagy érdeklõdésre való tekintettel újra mûsorra tûzte április 2-án 18 órától Lehár Ferenc Cigányszerelem címû operettjét a Kolozsvári Magyar Opera.

A produkció mûvészi üzenetét illetõen Bori Tamás, az elõadás kolozsvári rendezõje hangsúlyozta: ,,Nekem nem a különbözõségeinket kell keresnem, és az abból fakadó súrlódásokat feltupíroznom, hanem a különbözõségek sokszínûségének kell tudnom vagy megtanulnom örülni, és a hasonlóságokat ebben hidakként megtalálnom”.
Az elõadást Kulcsár Szabolcs dirigálja.

Az elõadásban Balázs Borbála, Fülöp Márton, Hary Judit, Szabó Levente, Chiuariu Lívia, Madarász Lóránt, Mányoki Mária, Ádám János, Pataki Enikõ, Szilágyi János, Veress László, Mányoki László, Venczel Péter, Kovács Ferenc, Varga Attila és Szép Bálint látható. Közremûködik a Kolozsvári Magyar Opera énekkara, balettkara és zenekara.

Az elõadás létrehozásában a rendezõ alkotótársai Daróczi Sándor díszlettervezõ, Velich Rita jelmeztervezõ, Zsuráfszky Zoltán, Németh Zsuzsanna, Lendvai Zsolt, Rusu P. Gabriela koreográfusok és Szabó Jenõ rendezõasszisztens voltak.

Az elõadásra jegyek vásárolhatók az Opera jegypénztárában (hétköznapokon 13-19 óra között, tel.: 0754-050150, 0371-395790).


Várjuk Önöket!







Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE