2017-06-12

Újra színpadon Kálmán Imre BajadérjaAz indiai herceg és a francia énekesnő szerelmi története újból megtekinthető június 18-án, vasárnap este 18 órától a Kolozsvári Magyar Operában. Minden idők legzseniálisabb operettszerzőjének, Kálmán Imrének a remekművét Gombár Annamária állította színpadra. A bajadér karmestere Incze G. Katalin.

A bajadér
ban a sikeres párizsi színésznő vív szerelmi csatát egy indiai trónörökössel. Kölcsönösen bűvölik egymást, akárcsak a nagyérdeműt a mágikus zene, a látvány, a humor, a táncok s a szertartások által. Minden együtt van azért, hogy ez a színjáték itt és most magával ragadja nézőit!

Fellép Balázs Borbála, Szabó Levente, Rétyi Zsombor, Ádám János, Székely Zsejke, Barabás Zsuzsa, Plesa Róbert, Gergely Elek, Mányoki László, Varga Attila, Marosán Csaba, Rigmányi István, Gergely Arnold, Kerekes Mária, Popovici Zsófia, Peti Tamás Ottó és Kovács Ferenc. Közreműködik az Opera ének-, zene- és balettkara.

Az előadásra jegyek vásárolhatók az opera jegypénztárában (hétköznapokon 13-19 óra között, és előadások előtt két órával, tel.: 0754-050150, 0371-395790).
Az előadásra a Nyugdíjas bérlet érvényes.Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE