2017-06-12

Újra színpadon Kálmán Imre Bajadérja



Az indiai herceg és a francia énekesnõ szerelmi története újból megtekinthetõ június 18-án, vasárnap este 18 órától a Kolozsvári Magyar Operában. Minden idõk legzseniálisabb operettszerzõjének, Kálmán Imrének a remekmûvét Gombár Annamária állította színpadra. A bajadér karmestere Incze G. Katalin.

A bajadér
ban a sikeres párizsi színésznõ vív szerelmi csatát egy indiai trónörökössel. Kölcsönösen bûvölik egymást, akárcsak a nagyérdemût a mágikus zene, a látvány, a humor, a táncok s a szertartások által. Minden együtt van azért, hogy ez a színjáték itt és most magával ragadja nézõit!

Fellép Balázs Borbála, Szabó Levente, Rétyi Zsombor, Ádám János, Székely Zsejke, Barabás Zsuzsa, Plesa Róbert, Gergely Elek, Mányoki László, Varga Attila, Marosán Csaba, Rigmányi István, Gergely Arnold, Kerekes Mária, Popovici Zsófia, Peti Tamás Ottó és Kovács Ferenc. Közremûködik az Opera ének-, zene- és balettkara.

Az elõadásra jegyek vásárolhatók az opera jegypénztárában (hétköznapokon 13-19 óra között, és elõadások elõtt két órával, tel.: 0754-050150, 0371-395790).
Az elõadásra a Nyugdíjas bérlet érvényes.







Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE