2015-03-02

Vendégszerepel a Gruppen-Hecc kabarétársulat



A kolozsvári közönség újra belekóstolhat a GRUPPEN-HECC kabarétársulat poénjainak világába. A December 1. Bulvár címû mûsort március 3-án, kedden 19 órától tekinthetik meg az érdeklõdõk Kolozsvári Magyar Opera színpadán.

„Hogy mi búvik meg a fenti cím mögött-alatt, azt már sejthetik a tisztelt kabaréba járó olvasók. Egy nemzeti ünnep elbulvárosodásának lehetünk szemtanúi, és sietek megjegyezni, hogy az elbulvárosodást nem mi idéztük elõ, hanem azok, akik nevetséges törvények szigorával próbálják rákényszeríteni normális emberekre a mindenáron való ünneplést, akik vizsla szemekkel számolgatják, hogy vajon elegendõ mennyiségû nemzeti lobogó - és csakis az! - van-e kibiggyesztve mindenre, ami a földbõl kiemelkedik?! Akik a múlt rezsim diktátori látogatásaihoz hasonlóan kivezénylik élõ díszletnek a gyerekeket az ünnepi terekre vacogni, akik most utcákat, holnap tereket, holnapután egész falvakat és városokat neveztetnek el egy ünneprõl, amely lassan már csak bosszúságot, meg ellenállást okoz az egyik oldalon, és rossz lelkiismeretet meg dühödt önigazolást a másikon. Ha végigsétálnak velünk ezen a zenés, poénos bulváron, talán megkönnyebbülten, és felszabadultan veszik majd be a kanyart az utcasarkon egy jobb irányba az új esztendõ hajnalán” – írja Nagy István, a kabarétársulat egyik alapítótagja.
A belépõk értéke 25 lej. Elõvételben kaphatók a Magyar Opera jegyirodájában, naponta 10-13 és 16.30-18.30 órák között, valamint a elõadás elõtt a helyszínen. Helyfoglalás a 0264.593.468 -as telefonszámon lehetséges.
Szervezõ: Rádió Gaga Marosvásárhely 







Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE