2017-06-16

Începe Jazz in the Park 2017



Începe Jazz in the Park 2017 

Opera Maghiarã gãzduiește cele trei concerte extraordinare din primele trei zile ale festivalului: luni-Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, marți-Dhafer Youssef, miercuri-Susana Baca. Bilete și abonamente sunt disponibile pe biletmaster.ro, eventim.ro și kompostor.ro.

Peste 100 de concerte în Parcul Central, la Opera Maghiarã, pe malul Someșului și la Pata Rât, reprezentații artistice pe strãzile din oraș, petreceri și mii de experiențe faine ne așteaptã în sãptãmâna 26 iunie-2 iulie.  🙂

Parcul Central va fi fel ca anii trecuți, punctul 0 al festivalului. Amplasãm aici trei scene: Main Stage powered by Staropramen, Electro-Jazz Stage și Chill Out Stage unde vom asculta live trupe precum Vintage Trouble, Jojo Mayer & Nerve, Skalpel, Viva Vox, Tatran, Mammal Hands, Hidden Orchestra, Coma acoustic, Big Band Gaio, JazzyBIT, Butterflies in my Stomach, Koszika and the HotShots, Sebastian Spanache Trio, sZempol Offchestra, pianistul Bogdan Vaida, Alex Calancea Band, Brum, Gauthier Toux Trio, Niogi and Pete Lockett. Și lista nu se oprește aici.


Form Space gãzduiește petrecerile Jazz in the Park. Dacã tot am menționat de abonamente, sã vã spunem cã toți cei care au abonament au acces și la cele douã petreceri, pe care le vom avea în Form Space, vineri și sâmbãtã noapte, Jazz Up your Spirit cu DJ Vadim și Back to the Roots cu Ours Samplus. Tichete doar pentru party-uri poți lua de pe biletmaster sau kompostor.

Malul Someșului e locul unde descoperi cele mai promițãtoare trupe de jazz de la noi și internaționale. De marți și pânã joi inclusiv vor avea loc concerte de la ora 18 și pânã la 23.

Pata Rât gãzduiește cea mai ineditã scenã de la Jazz in the Park 2017. Amplasãm o scenã în apropiere de Unitatea Mobilã de la Pata Rât, care va fi activã marți de la ora 16 și pânã la 21. Dario Rossi, Hot Club de Cluj, Taraf de Caliu și o trupã surprizã vor concerta aici pentru comunitatea de la Pata Rât și pentru curioșii veniți sã descopere locul.

Blend e locul unde ne întâlnim la jam session cu artiștii Jazz in the Park. Marți, miercuri și joi, de la ora 22 și pânã când nu ne mai țin puterile.

Pe Bulevardul Eroilor, la Off the Wall, în piațeta Operei Maghiare și în fața clãdirii The Office ne întâlnim și ne bucurãm de artã stradalã.

Programul pe zile, ore și locuri de desfãșurare îl gãsiți aici.

Sã-nceapã Jazz in the Park 2017! 😉








Facebook

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER