2018-09-16

Opereta ,,Viktória" va deschide stagiunea 2018/2019



Pe 23 septembrie, de la ora 18:00, Opera Maghiarã din Cluj vã invitã la spectacolul Viktória – o frumoasã poveste de dragoste din perioada de dupã primul rãzboi mondial. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Kulcsár Szabolcs. Regia este semnatã de Bori Tamás.

În rolul Victoriei debuteazã solista Egyed Apollónia.

,,Sperãm, cã publicul va savura un spectacol frumos, atât pentru ochi cât și pentru ureche, pe muzica lui Paul Abraham, ceea ce face ca spectacolul sã aibã o coloraturã diferitã din punct de vedere acustic. Este un echilibru între dramã, comedie, dans, muzicã și teatru. În plus, piesa ne poartã prin trei zone geografice diferite, fiecare cu altã tematicã, vizibil atât în ceea ce privește decorurile, cât și al muzicii și al relației dintre personaje.” – Bori Tamás, regizorul spectacolului.

Regizorul Bori Tamás a strãdiut sã rãmânã fidel textului și muzicii lui Paul Abraham și Földes Imre-Harmath Imre urmãrind totuși o punere în scenã postmodernistã a unei opere foarte populare odinioarã.

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.eventbook.ro. Casa de bilete a operei funcţioneazã dupã urmãtorul program: luni, miercuri și vineri între orele 10:00 şi 16:00, marți și joi între orele 13:00 și 19:00. Biletele pot fi rezervate prin telefon la numãrul 0754-050150, 0371-395790. Sâmbãtã și duminicã nu funcționeazã serviciul telefonic, iar casieria se va deschide numai în cazul în care va avea loc și spectacol.









Facebook

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER